mandag den 28. december 2009

Så gik uge 6 også

Hvalpene er nu 7 uger gamle. Alle 5 er såååå dejlige, ville gerne beholde alle sammen, men det er jo nok en rigtig dårlig ide:-)hehe.
Hvalpene har været med på en længere køretur samt overnatning. Da de skulle vaccineres i Odense (hos Skibhus dyreklinik) ved Henning, bestemte vi at blive hos Carsten til næste dag.
Vi tog deres tæpper og lejetøj med. Alt det vante. Alt gik som en leg. De tog turen og vaccinationen i stiv arm. Løb rundt om benene på os og legede, mens de på skift var på bordet. Alle fem var fine og friske.
Overnatningen gik også rigtig fint. De sov fint hele natten som alt var som normalt. Sneen og det at være ude er de også vilde med.
De løber om kap for at komme først ud, det kan ikke gå hurtigt nok når de høre døren åbner:-). Støvsugeren klare de også. Har støvsuget i hvalpegården flere gange mens de har været der inde. De første gange sad de i et hjørne mens det stod på. Nu kommer de lidt frem og snuser.
De er så småt begyndt at skude nytåret ind i Herning, det tager de ikke så tungt, håber det vare ved.
I morgen er så dagen hvor de skal til Århus og øjnlyses hos Claus Bundgaard. Er spændt på hvordan de tager den oplevelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar