tirsdag den 23. november 2010

Balance øvelser

Nu da vejret jo ikke viser sig fra sin gode side, må vi jo finde på nogle ting vi kan træne indenfor.
Da jeg syntes Repeat er lidt en klovn (eller måske er han bare frygtløs)ind imellem på balancen, her jeg besluttet at bruge noget tid på at træne hans balance her i vinter. Vi bruger bla.vippebræt samt bold. Det med bolden er nogenlunde nyt, dvs. han har længe kendt bolden som en man kunne rejse sig op ad og holde balancen på bagben, selv om det jo flytter sig.
Men han skal altså helt op!
Da det er lidt svær at holde bold og hund på engang, fik jeg en lys ide. Man ligger da bare bolden i sækkesengen, så løber den ikke sådan væk, men man har stadig "en gyngende flade" hunden skal vende sig til.

Vi startede blidt ud, ja vi kan efter en træning sidde og ligge på den:-)
Sådan Pist:-) Hvor er du sej.


Tillykke med fødselsdagen

Så blev Ceejays og Zacs hvalpene 1 år. Tænk der allerede er gået et åt siden Søster, Carsten og jeg hjalp de 5 små vidundere til verden. Glemmer aldrig den aften/nat. Så stor en oplevelse.

Desværre blev det jo også det år vi måtte sige farvel til Ceejay, min ellers så stærke hund, måtte opgive kampen til kræften. Men heldigvis har jeg jo så alle de 5 hvalpe at følge, med hver deres ting som minder om deres fantastiske mor. Så sjovt at se hvor mange ligheder der er i både adfærd og det ydere :-) Glæder mig rigtig meget til at følge dem alle 5 i deres kommende agilitykarriere:-)
Det blev jo så også året hvor Repeat for alvor kom igang med agility træningen. Som jeg tidligere har give udtryk for er Repeat lidt svær i træning ind imellem, da han har svær ved at holde koncentrationen, men men men, det bliver bedere stille og roligt. Han er ved at være rigtig god til mange ting. Det er klart der mangler stadig mange ting, men det arbejder vi med.

For en mdr. siden kom han til skade i en tunnel, vred en tå om og flækkede neglen, nåååå han var ynkelig, vi måtte slet ikke røre benet. Så et smut til dyredoktor. Røngen og heldigvis var ingenting brækket. Men krævede dog ro en god uges tid.


søndag den 14. november 2010

Springteknik

Startede tidligere på året med noget springteknik, det skulle jo være så godt:-)Det gik rigtig godt, jeg syntes måske bare der manglede noget det kunne "stresse"hunden lidt, uden pres gik det jo pærelet.

Så kom der endelig øvelser hvor jeg også måtte bevæge mig mens Repeat løber/springer, det var FEDT!! og længe ventet.

Her er et eksempel: