onsdag den 30. december 2009

Spottie muligvis ledig for den rette hundefører


















Spottie er muligvis stadig ledig for den rette hundefører.

Spottie er som resten af kuldet, en rigtig dejlig hund, ville

ønske der var 3 dage mere i ugen, så beholdte jeg hende selv

:-)

mandag den 28. december 2009

Så gik uge 6 også

Hvalpene er nu 7 uger gamle. Alle 5 er såååå dejlige, ville gerne beholde alle sammen, men det er jo nok en rigtig dårlig ide:-)hehe.
Hvalpene har været med på en længere køretur samt overnatning. Da de skulle vaccineres i Odense (hos Skibhus dyreklinik) ved Henning, bestemte vi at blive hos Carsten til næste dag.
Vi tog deres tæpper og lejetøj med. Alt det vante. Alt gik som en leg. De tog turen og vaccinationen i stiv arm. Løb rundt om benene på os og legede, mens de på skift var på bordet. Alle fem var fine og friske.
Overnatningen gik også rigtig fint. De sov fint hele natten som alt var som normalt. Sneen og det at være ude er de også vilde med.
De løber om kap for at komme først ud, det kan ikke gå hurtigt nok når de høre døren åbner:-). Støvsugeren klare de også. Har støvsuget i hvalpegården flere gange mens de har været der inde. De første gange sad de i et hjørne mens det stod på. Nu kommer de lidt frem og snuser.
De er så småt begyndt at skude nytåret ind i Herning, det tager de ikke så tungt, håber det vare ved.
I morgen er så dagen hvor de skal til Århus og øjnlyses hos Claus Bundgaard. Er spændt på hvordan de tager den oplevelse.

Mere sne











I sneen
















7 uger

























































































mandag den 21. december 2009

søndag den 20. december 2009

6 uger gamle

Så blev hvalpene 6 uger. Alle 5 er nu helt tryg ved at være uden for. Så snart døren går op suser de ud. Sneen er ikke noget problem, de løber bare rundt som normalt. De både tisser og laver ude, så det går den rigtige vej. Vi har nu valgt at fjerne hvalpekassen, da de ikke længere brugte den, dvs. de brugte den til at tisse i:-)
De leger gerne med Både Repeat og Funny.
I går, lørdag havde vi besøg fra Tyskland:-). Zacs familie kom for at se hvalpene. Tror de syntes godt om dem alle. Og ja de ville gerne have haft en af dem med hjem, men tiden var ikke for det, da de har to ung hunde og ikke skal have 3 hunde. Hvalpene fik så også mulighed for at møde deres far, meget sjovt.
3 af hvalpene er nu solgt med sikkerhed. 2 søger muligvis et hjem. Så kender du nogen seriøs "hundefolk" der står for at skulle have en ny hund, ja så er muligheden altså her. Disse hvalpe skulle gerne udvikle sig til rigtige arbejds narkomaner, hvis de da ligner forældrene;-)


onsdag den 16. december 2009





















De fem er nu fem uger gammle

Søndag var så dagen hvor hvalpene blev fem uger. Forstår stadig ikke at tiden går så stærkt. Hvalpene er nu for alvor ved at være sjove. De sover ikke så meget mere som i starten. Udforsker alt og leger meget med legetøjet.
De er stadig alle fem fulde af mod og charme.
De har været med ude at køre bil, hvilket de tog i stiv arm. Jeg tog det bur de havde i hvalpegården og flyttede ud i bilen. Satte det ved siden af Repeats og Ceejays bur. Efter 10 min. køretur var der helt ro, alle fem slappede af.
De høre lyd-cd. Jeg har efterhånden skruet en del op, de reagere ikke negativt på lydene.
De har også været med ude i stuen, ingen problemer i det heller. De har travlt, skal jo nå at udforske alt, inden man skal retur til hvalpegården.

torsdag den 10. december 2009




































































Hvalpene 4 uger gamle

Så skete det så igen, min pc gik død, igen. Men heldigvis kunne min dejlige kærste få den op at køre igen, tak skat:-).

Så lidt sent kommer her billeder af hvalpene, 4 uger gamle. Uge 4 fik gik fint. Alle hvalpe tager fint på. Lidt svær at sige hvilken hvalp der er mest modig og hvilken der er mest forsigtig. Det skifter lidt. Kan dog sige at Jet(sidste hvalp) er rigtig fræk,han er næsten altid med fremme og virker ikke bange for noget. Og dog, havde dem kort ude på terressen, uha det var farligt og koldt:-)

Så nåede vi der til hvor en plade i åbningen til hvalpekassen ikke længere var nok. De har bare behov for, at få for poterne på kanten og så trækker de sig over.Så åbningen må lukkes helt til når jeg ønsker de skal være i kassen. Vi lavede en rampe til kassen i søndags, den blev rigtig fin.

Efter få forsøg var alle 5 hvalpe helt trygge ved rampen. De elsker at ligge under den og sove.

Og hvad er der for noget sjovt noget, der er ovn på den, man kan bide i det:-(. Godt vi har ekstra gulvtæppe:-).